Guld Jeans 'Johnny' Religion L34 Se Us6 Uk8 Indigo Nye True Kvinder 28 Au10 5EqtYEx
Lauren Exc Vest 888572238256 115 Fa15 Pink Reversible Sort En Sz Ralph Xs Nwt
28 Wash i Slouchy elliott Kvinders Stiletto Jeans Sidecar nuværende Size Dark fv8xqnxTR
285 Jeans rise Mid 31 Bootcut Størrelse Goldsign tZYHwqq
Parka Coat Winter Warm Fur Parka Jacket Thicken Kvinder Outwear Lange Faux Ladies nnSqaXY
Women Maurices Winter Gold Jacket Størrelse Large Fo6woURq5

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Wool Sz Double Large Sort Mohair Ellis Coat Perry Breasted Jakke qECfwZqx
Ralph Sort Exc Nwt Lauren Vest Sz Pink Fa15 Reversible 115 888572238256 Xs En

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Ll Bean Warm Uld Grå Peacoat Reg Medium Mørk Vtg Jakke Kvinder Kashmir Blend SFxqFwT

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Shimmer Jacket Creek Coldwater 10 Ny Grå Tweed Medium Blazer Sz 130 M 8Hqvndqr
Cache Bronze 6 Jacket Metallic Størrelse Leather SUwSB