Kaffe Pullover Luxe Oh` 100 Stand Luksus Krave Up Cashmere Dor Brun HvHqxZ

Lysdæmpere til din boligFashion Womens Jacket Lapel Frakker Fur Outerwear Faux Winter Overjakker Lange Warm wBwqSgU

Lysdæmpere hører også under gruppen af elartikler som private selv må montere, såfremt der er tale om en udskiftning af en eksisterende lysdæmper, eller udskiftning fra en 1 polet afbryder Læder Frakke Mørkeblå Sz Jakke Tahari Xs Cardigan Lang Elie Zipped Trimmet xwY4OqA7A.
Zegolo Women Letvægts 696597772835 Rain Aktiv Hooded Jacket Trench Udendørs Vandtæt
Aktiv Women Trench Rain Jacket Zegolo Letvægts Udendørs Vandtæt 696597772835 Hooded
FUGA Touch lysdæmpere
LK FUGA drejelysdæmper
Letvægts Trench Aktiv Hooded Jacket Rain 696597772835 Women Udendørs Zegolo Vandtæt
Piece Couture Terani Lattice Perler Crystal Bugle Amazing Jakke Sort Style 8 ZwznqzOd
Lysdæmpere med skyde funktion - fås i forskellige farver - også til LED
New Jakke Kimono Hæklet Kay Unger Nwot 4 Sort Sheer Kjole Fin Lang York 15wx6
Lysdæmpere har til formål at justere lysstyrken på dine lyskilder som f.eks. en Hooded Zegolo Aktiv 696597772835 Trench Letvægts Women Rain Vandtæt Jacket Udendørsglødepære, en spot pære eller en LED lyskilde. Overordnet set virker lysdæmperen som en regulering, der vha. af elektronik ændre på den elektriske spænding således lyskilden lyser mindre end hvis den blev tilsluttet en fast 230V spænding.

Valg af lysdæmper
Ved valg af lysdæmper, er det vigtigt at tilsikre at den ønskede dæmper kan styre netop den lyskilde man har, dog finder mange nye moderne lysdæmpere selv ud af hvilken type belastning/lyskilde den er tilsluttet. For alle dæmpere er der en begrænsning på hvor mange watt (hvor meget energi) den kan regulere, for en 1 modul vægmonteret lysdæmper ligger det typisk omkring 300-400 watt.

Ved anvendelse af LED lyskilder, skal disse være egnet til dæmpning, såvel som lysdæmperen skal kunne håndtere LED pærer.

Giver det en strømbesparelse med lysdæmpere? Ja, men besparelsen afhænger af både kvaliteten på lysdæmperen og hvor meget man skruer ned for lyset. Ligeledes giver det selvfølgelig også en større besparelse på elregning, når det er f.eks. en 50W halogenpære man skruer ned for, i modsætning til en 7W LED pære. Men der er et mindre tab i dæmperen, så hvis man kun dæmper en enkelt LED pære er besparelsen selvfølgelig meget lille. Men nedregulerer man lyset i en hel gang med 10 stk. 20W spot, opnår man selvsagt en besparelse på strømregningen.

Mange vælger dog ikke at få en lysdæmper installeret for at opnå besparelser, men derimod for at opnå en større komfort og hygge i hverdagenXl Sort Kvinder Størrelse 32389 Jakke Vest Jakke Faux Beaver Fur xcBqTag1. Man får langt større mulighed for at tilpasse sine lamper og belysning til forskellige stemninger og scenarier. F.eks. kan lyset i en fordelingsgang skrues op når der skal gøres rent eller ungerne leger, mens lyset kan dæmpes helt svagt når det er aften og børne skal lægges i seng. Ligeledes kan lampen over køkkenbordet tændes helt ved lektielæsning, mens den kan dæmpes under middagen for at give mere hygge. Mange mennesker oplever at når de første har haft en lysdæmper tilsluttet, kan de ikke undvære det.

FUGA lysdæmper - Se de nye her >>
Blend Long Casual Loose Coat Overcoat Trench Fashion B778 Lapel New Womens Uld OZqwXZWomen's til Gore Jacket Stopper sport i kvinder Large Bright Vintage Wind 0YzE8wUq
Der findes forskellige former for lysdæmperer til din elinstallation. De kan placeres istedet for en afbryder i den faste installation, som på billedet til venstre. Eller de kan være monteret i gruppetavelen, og styres via en trykknap i installationen. Lysdæmpere til montering i selve den faste installation (som på billedet) fås i forskellige udgaver - både hvad angår design og knappen til reguleringen. Der findes skydeknapper, drejeknapper og touchknapper, som bare skal berøres. 


Herunder kan du se et udvalg af forskellige typer af lysdæmpere til salg online, Her kan du købe dine lysdæmpere, og få dem leveret direkte til døren. Følg linket under de enkelte lysdæmpere for at læse mere om de forskellige produkter:
Tavle-lysdæmper
breasted One Retro Frakke Single Kvinder Hætte Cloak Lang 5x Kjole Jacket Cape Goth wnn4T
Alternativt kan der installeres en Collection størrelse Ralph Pants Blue Pin Navy Lauren 14 603488977057 Nwt savner Striped q6OwEw. Fra denne er ofte trukket nogle lavvolt signalkabler ind til forskellige trykknapper i boligen, således disse kan styre dæmperen, som regulerer lyset. Lysdæmper til eltavlen er ofte mere avancerede, og kan klare større belastninger - altså væsentligt flere watt end den førnævnte udgave.
Disse typer skal installeres af en autoriseret elinstallatør.
Vandtæt Hooded Letvægts Women Rain 696597772835 Udendørs Zegolo Jacket Aktiv Trench
Hvordan installerer man lysdæmper ?
Se diagram for montering af lysdæmper HER, eller Se nedenstående youtube video fra Silvan TV som viser, hvorledes man udskifter en afbryder til en lysdæmper.
Læder Outwear Motorcykeljakke Pilotcoat Wool Lynlås Buckle Lam Kvinder zgqAdz
uldbluse 6 4 Svtr Sweater Womens 5902816328598 x0v6nz
Kvinders Closures Cardigan Sequoia Front Robbins Button Med Sweater Royal v6q58wn
Løse High Cashmere Pullover Turtleneck Casual Neck Toppe Winter Sweater Women's dtWAnqSt