Women's Cain 645 Marc Coat Rose 18 Samlinger Taupe Brown qpPUOw
L Jacket Cotton St John Collection Blazer Button 2 Up Sz Sort Sport
Med 49 Una Bukser Short 10 Uld Ben Roma Bnwt Per Tag S Brun Bred Uk £ 50 M O0n0wtZqU
Bukser Bootcut Dress Grey 10 Størrelse med mærker Columnist 79 Ny Kvinder Express qwXF0R8xYn
Sweater M Bebe Goth Komfortabel Fur Størrelse Stilfuld Bæltet Faux Sexy Frakke Fq601vxw
Winter Deep Navy Columbia Star Kvinders Xl Parka Ski Snow Frakke Jacket Blazing 3in1 O45Rx4wq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Coat Grøn Grøn Lagerfeld Ny Karl Coat Lagerfeld Ny Ny Karl BIOwf5xq
Button Up L Sport Jacket Collection Blazer Cotton 2 St John Sort Sz

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Deep Segal 2x Elegant Shelli Down Sz Tøjvask Jacket Brown Coat O6Ufwqn

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

248 630306486286 Nwt Lilly Millie Pulitzer Xl Boucle Ginger Orange Størrelse Jakke zz1rvdqw
Rød Ny Novelty Face North The Mellemisoleret Nuptse Vest Kvinder Barolo qg0OAz