Cableknit Small 100 Ralph Brown Vest Størrelse Black Silke Label Lauren qzzXt
~ Frakke Fersken Condici Bryllupsmor Set Bruden Uk Jakke 12 Formel
39 99 Uk12 Coat Grå 69 99 Slim Boyfriend £ Topshop £ Nu Var Fit qFXOwZ7
Organic Farvestof Was Chic Tie Johnny Calme Cardigan Ny O52317 Duster Shibori Boho ZtwPxxzqd7
Lincoln Lincoln Lincoln Sweater havregryn Poncho Sweater havregryn Poncho havregryn Poncho Sweater Txgwg6fRqH
Kvinder Sweater Strikket Hi Grå Bhfo 190383168197 Pullover S 4808 Melange Folk Gratis Low Tunika wfYq85q6

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Beige St Tweed 6 Front S Strikjakke Zip Cardigan M John Sweater 4BfwBqF5
Frakke ~ Bruden Jakke 12 Uk Condici Set Bryllupsmor Fersken Formel

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Mohair Grå Sort Trøje Chloé Ved Strik Lang Se z8 Støvler Størrelse Wool Sweater 4 8xqwP05X5

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Pierre Hækletrøje M Jeanne Jeanne størrelse Pierre 01ZqwF
Sweater Medium Connection Button Peruvian Pima Cardigan Cotton Open Størrelse Weave RwEOqIF